Researcher / Betontechnoloog

Creatief, flexibel, initiatiefrijk, innovatief, praktisch


Als researcher/betontechnoloog draag je in ons moderne laboratorium bij aan de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande ongevormde vuurvaste materialen (betonnen). Naast het uitvoeren van onderzoek is verdieping in de materie van (ongevormd) vuurvast en kennis opdoen een belangrijk onderdeel. Het geheel gebeurt in een klein researchteam. Verder houd je nauwe contacten met de productie om eventuele ad-hoc problemen op te lossen. Het onderzoeksgebied zal met name liggen op materiaaleigenschappen maar ook de verwerkingsmethodes van het beton en productieprocessen zullen een onderdeel van je werkzaamheden zijn.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een kandidaat met bij voorkeur een afgeronde WO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde of Scheikunde. Ervaring op vuurvast, keramisch en/of anorganisch gebied is een pre.


Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt oog voor de verbetering van producten en productieprocessen. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een informeel, internationaal georiënteerde organisatie met aandacht voor innovatie en ontwikkeling.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wie zijn wij?

Gouda Refractories BV is gevestigd in Gouda en is onderdeel van Andus Group BV. Wij richten ons op het ontwerp, de productie en installatie van hoogwaardige vuurvaste producten (stenen en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties.


Vuurvaste materialen zijn onmisbaar voor de productie van o.a. staal, ijzer, cement, aluminium, olie- en gasproducten, chemische producten en energie. De vuurvast industrie wordt daarom ook wel de industrie achter de industrieën genoemd en is essentieel voor ons dagelijks leven.


Binnen deze belangrijke en specialistische omgeving is Gouda Refractories marktleider in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie, met opdrachtgevers wereldwijd. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, vakkundig toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met een omzet van circa € 60 miljoen en meer dan 120 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Solliciteer nu

 


Belangstelling?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie (CV plus motivatie), bij voorkeur per e-mail via: pz@goudarefractories.com, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook:
Gouda Refractories BV
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 56
2800 AB Gouda

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Marcel Franken, Technical Manager of kijk op: www.goudarefractories.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar overzicht