Refractory Engineer

Oog voor details, constructief, initiatiefrijk


Gouda Refractories is wegens vervanging en uitbreiding op de afdeling Projects & Engineering op zoek naar kandidaten voor de functie van: Engineer


In deze functie ontwerp, bereken en teken je middels AutoCAD en/of Inventor, op basis van specificaties, vuurvaste bekledingen voor de meest uiteenlopende industriële installaties. Denk hierbij aan petrochemische installaties of aluminium smeltovens. Staaltekeningen van de klant zijn de basis waarop wij starten. Je hebt overleg met product managers, de sales organisatie en de klant.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur met ervaring als tekenaar of constructeur, waarbij kennis van staalconstructies een pre is.

 

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, werkt accuraat en hebt bovengemiddelde kennis van AutoCAD. Kennis van Inventor is een pre. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

 

Omdat je het leuk vindt om tot de kern van de unieke vuurvast industrie te komen, word je reeds in de verkoopfase bij een project betrokken. Door ook bij te dragen aan de uitvoering van de projecten, ben je in staat specifieke constructievraagstukken van onze klanten om te buigen naar praktische maatwerk oplossingen. Jij gaat verder waar anderen stoppen.

  

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een informeel, internationaal georiënteerde organisatie met aandacht voor innovatie en ontwikkeling.
  • Unieke projecten (zowel in aard als omvang) voor een klantenkring in een hoogwaardige, technologische omgeving.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Wie zijn wij?

Gouda Refractories BV is gevestigd in Gouda en is onderdeel van de Andus Group BV. Wij richten ons op het ontwerp, de productie en installatie van hoogwaardige vuurvaste producten (stenen en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties.

 

Vuurvaste materialen zijn onmisbaar voor de productie van o.a. staal, ijzer, cement, aluminium, olie- en gasproducten, chemische producten en energie. De vuurvast industrie wordt daarom ook wel de industrie achter de industrieën genoemd en is essentieel voor ons dagelijks leven.

 

Binnen deze belangrijke en specialistische omgeving is Gouda Refractories marktleider in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie, met opdrachtgevers wereldwijd. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, vakkundig toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met een omzet van circa € 60 miljoen en meer dan 120 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Solliciteer nu

 

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je cv plus motivatie naar Gouda Refractories BV, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 56, 2800 AB Gouda of pz@goudarefractories.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met mevr. Thera Cazemier, manager projects & engineering of kijk op: www.goudarefractories.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht