Operator (stoker) / Kwaliteitscontroleur

Flexibel, nauwkeurig, punctueel, verantwoordelijk, zelfstandig

  

Heb jij een technische achtergrond? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heb je geen bezwaar tegen nachtdiensten en ben je woonachtig in de omgeving Gouda? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

 

Op de afdeling Tunnelovens worden vuurvaste producten onder de juiste procesomstandigheden gestookt tot gereed product. De stokers (operators) dragen zorg voor de bediening en controle van de tunnelovens in 5-ploegendienst (volcontinu).

 

Als Kwaliteitscontroleur loop je in dagdienst en controleer je de kwaliteit van de geproduceerde stenen. Daarnaast lever je een bijdrage aan kwaliteitsverbeteringen binnen de productie.

 

Als Stoker (operator) loop je in 5-ploegendienst, ter vervanging van één van de 5 andere stokers.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met mbo/havo werk- en denkniveau, woonachtig in de regio Gouda en bij voorkeur met een technische achtergrond. Technische tekeningen kunnen lezen is een pre.

 

Je stelt je flexibel op ten aanzien van werkzaamheden en werktijden, je bent punctueel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt accuraat. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. Verder schrik je er niet voor terug om tijdens de nachtdienst als enige binnen het bedrijf werkzaam te zijn.

  

Wat bieden wij?

  • Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een hoogwaardige, technologische productieomgeving.  
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief ploegentoeslag.

 

Wie zijn wij?

Gouda Refractories BV is gevestigd in Gouda en is onderdeel van de Andus Group BV. We richten ons op het ontwerp, de productie en installatie van hoogwaardige vuurvaste producten (stenen en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties.

 

Vuurvaste materialen zijn onmisbaar voor de productie van o.a. staal, ijzer, cement, aluminium, olie- en gasproducten, chemische producten en energie. De vuurvast industrie wordt daarom ook wel de industrie achter de industrieën genoemd en is essentieel voor ons dagelijks leven.

  

Binnen deze belangrijke en specialistische omgeving is Gouda Refractories marktleider in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie, met opdrachtgevers wereldwijd. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, vakkundig toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met een omzet van circa €60 miljoen en meer dan 120 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Solliciteer nu

 

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie (cv plus motivatie) naar Gouda Refractories BV, t.a.v. de afd. P&O, Postbus 56, 2800 AB Gouda of naar pz@goudarefractories.com.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. P.H. van Rinsum, chef tunnelovens, tel. 0182 - 59 14 00 of kijk op onze website: www.goudarefractories.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht