OPERATOR (PERSER)

Betrokken, nauwkeurig, pro-actief, verantwoordelijk

 

Op de afdeling Perserij worden met behulp van elektronisch gestuurde hydraulische persen stenen geperst van persmassa, afkomstig uit de afdeling Mengerij. Een aantal persen is uitgerust met een stapelrobot. De geperste ongebakken stenen worden op ovenwagens gestapeld en naar de droogafdeling gebracht. Dit gebeurt deels automatisch. 

Als operator/perser bedien je de persen en stel je de robots in. Ook verhelp je, zo nodig, kleine storingen. Je controleert of de geproduceerde stenen voldoen aan de gestelde eisen ten aanzien van de maatvoering en zorgt dat de juiste stapelpatronen worden aangehouden.

Je werkt in 2-ploegendienst en rapporteert aan de Ploegchef Mengerij / Malerij / Perserij.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding op minimaal VMBO-niveau, bij voorkeur met een technische achtergrond.
  • Ervaring in een productieomgeving.
  • Je hebt een geldig heftruck certificaat of de bereidheid om deze te behalen.
  • Je woont in de regio Gouda. 

 

Je stelt je flexibel op ten aanzien van werkzaamheden en werktijden, je bent punctueel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt accuraat. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. Kennis van de Engelse of Duitse taal is een pre.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een hoogwaardige, technologische productieomgeving. 
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wie zijn wij?

Gouda Refractories BV is gevestigd in Gouda en is onderdeel van de Andus Group BV. We richten ons op het ontwerp, de productie en installatie van hoogwaardige vuurvaste producten (stenen en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties.

 

Vuurvaste materialen zijn onmisbaar voor de productie van o.a. staal, ijzer, cement, aluminium, olie- en gasproducten, chemische producten en energie. De vuurvast industrie wordt daarom ook wel de industrie achter de industrieën genoemd en is essentieel voor ons dagelijks leven.

 

Binnen deze belangrijke en specialistische omgeving is Gouda Refractories marktleider in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie, met opdrachtgevers wereldwijd. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, vakkundig toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met een omzet van circa € 60 miljoen en meer dan 120 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Solliciteer nu

 

Belangstelling?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie (CV plus motivatie), bij voorkeur per e-mail via: pz@goudarefractories.com, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

 

Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook:
Gouda Refractories BV
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 56
2800 AB Gouda

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Tim Barnhard, Plant Manager, tel. 0182-59 14 00 of kijk op: www.goudarefractories.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht