Onderhoudsmonteur (Geldermalsen)

Technisch, flexibel, zelfstandig, verantwoordelijk

 

VOOR ONZE VESTIGING IN GELDERMALSEN.

 

De fabriek in Geldermalsen produceert vuurvast beton in een groot aantal verschillende kwaliteiten, waaraan hoge eisen worden gesteld.

 

Als Onderhoudsmonteur heb je een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van reparatie-, onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden aan alle in het bedrijf voorkomende machines en onderdelen, inclusief de detailplanning van de werkzaamheden, het extern bestellen van onderdelen en diensten, het onderhouden van contracten met leveranciers, het toezien op en sturen van de tijdige uitvoering van werkzaamheden door derden en de rapportage over  de uitgevoerde werkzaamheden. Je zorgt dat storingen zo spoedig mogelijk worden opgespoord en verholpen en neemt preventieve maatregelen ter voorkoming van nieuwe storingen.

Je werkt in dagdienst vanuit de locatie Geldermalsen en rapporteert aan de Plant Manager.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde mbo opleiding in de richting Werktuigbouwkunde. Meerjarige ervaring met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in een productieomgeving is een vereiste. Je kunt apparatuur bedienen en werken met gereedschappen voor mechanische en laswerkzaamheden.


Je beschikt over de juiste vaktechnische kennis en administratieve vaardigheden om de werkzaamheden tijdig en correct uit te voeren. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Engels is een pre.

 

Wat bieden wij jou?

Een dynamische en zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een informeel, internationaal georiënteerde organisatie met aandacht voor innovatie en ontwikkeling.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Wie zijn wij?

Gouda Refractories BV is gevestigd in Gouda en is een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV. Wij richten ons op het ontwerp, de productie en installatie van hoogwaardige vuurvaste producten (stenen en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties.


Vuurvaste materialen zijn onmisbaar voor de productie van o.a. staal, ijzer, cement, aluminium, olie- en gasproducten, chemische producten en energie. De vuurvast industrie wordt daarom ook wel de industrie achter de industrieën genoemd en is essentieel voor ons dagelijks leven.


Binnen deze belangrijke en specialistische omgeving is Gouda Refractories marktleider in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie, met opdrachtgevers wereldwijd. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, vakkundig toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met productielocaties in Gouda en Geldermalsen. De organisatie realiseert een omzet van circa € 60 miljoen en heeft meer dan 120 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Solliciteer nu

 

 

Belangstelling?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie (CV plus motivatie), bij voorkeur per e-mail via: pz@goudarefractories.com, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook:
Gouda Refractories BV
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 56
2800 AB Gouda

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Wilbert Loderus, Plant Manager Geldermalsen, tel. 0182-59 14 00 of kijk op: www.goudarefractories.com.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht