Hercertificering voor Riedhammer anode bakovens

In het eerste kwartaal van 2022 heeft Riedhammer een leveranciersaudit uitgevoerd op de productielocaties van Gouda Refractories in Gouda en Geldermalsen.

Riedhammer behoort tot een geselecteerde groep ontwerpers van anodebaktechnologie voor de primaire aluminiumindustrie. Net als andere licentiegevers en ontwerpers van kritische technologie werkt Riedhammer met 'approved vendor lists' in het algemeen en product specifiek. Zonder een status in de A-categorie kan Gouda Refractories geen producten leveren aan haar klanten voor greenfield- en grote renovatieprojecten die gebaseerd zijn op de technologie van Riedhammer.


Na drie intensieve dagen waarin ons hele proces van verkoop tot uitlevering is doorgelicht, is de algehele indruk van Riedhammer positief. We behouden onze A-status en zijn er weer van verzekerd om tot begin 2027 onze producten voor de Riedhammer anodebakoventechnologie te leveren.


QHSE Manager, Jelle Koolstra: “Een mooie prestatie waaraan iedereen heeft bijgedragen en een bevestiging dat kwaliteit loont!”

 

   

  

 

Terug naar overzicht