MEEWERKEND VOORMAN LOSSERIJ

Initiatief, kwaliteit, teamplayer

 

Gouda Refractories BV te Gouda, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, richt zich op het ontwerp, de productie en installatie van vuurvaste producten (stenen, prefab en betonnen), die als vuurvaste bekleding worden toegepast in diverse industriële installaties. Binnen deze specialistische omgeving is zij marktleider met wereldwijd opdrachtgevers in onder andere de sectoren petrochemie, non-ferro en milieu & energie. De kracht van Gouda Refractories bestaat uit een unieke combinatie van producten, grote toegepaste kennis en een toonaangevende R&D. Het is een gezond en groeiend bedrijf met productielocaties in Gouda en Geldermalsen. De organisatie realiseert een omzet van circa € 50 miljoen en heeft meer dan 115 jaar ervaring in de wereldwijde vuurvast industrie.

 

Je bent verantwoordelijk voor het intern transport op de afdeling losserij tot aan overdracht richting expeditie. Hierbij draag je zorg voor het organiseren, uitvoeren en controleren van het lossen van de ovenwagens, van herstel- en sorteerwerkzaamheden en het verpakken van gereed product. Je rapporteert aan de teamleider losserij.

 

Het profiel

• Minimaal een afgeronde opleiding op vmbo niveau.

• In staat om (licht) administratieve werkzaamheden uit te voeren.

• Enkele jaren relevante werkervaring in een logistieke of productie omgeving.

• Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

• In staat om een internationaal team medewerkers aan te sturen.

• In het bezit van een geldig heftruck certificaat of de bereidheid om deze te behalen.

 

Wat biedt Gouda Refractories?

• Werken bij een succesvol, internationaal productiebedrijf.

• Een informele cultuur en korte communicatielijnen.

• Vakmanschap en prima arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie (cv plus motivatie) naar Gouda Refractories BV, t.a.v. de afd. P&O, Postbus 56, 2800 AB Gouda of naar pz@goudarefractories.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. P. Kagchèl,  plant manager, tel. 0182 - 59 14 00 of kijk op onze website: www.goudarefractories.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar overzicht